Football Star er en morsom spilleautomat

For den som er glad i fotball kan det være kult å prøve ut Fotball Star fra Microgaming. Spillet tar deg med dit hvor alle ekte mannfolk går etter en hard dag på jobb, nemlig til Stadion. Utvikleren har laget en farvesprakendedownload spilleautomat som inviterer fotballfans til å prøve lykken. Grafikken er meget god, og man hører bruset fra stadion mens man spiller. I tillegg til de flotte animasjonen er det mulig å automatisere mye av gangen i spilleautomaten. Det betyr at man kan lene seg tilbake og nyte showet mens pengene tikker inn. Spillet er enkelt å forstå, og krever lite interaktivitet, hvis man vil. Man kan også spille helt selvstendig og samtidig detaljstyre hvert eneste veddemål. Her er det muligheter for å få en ekte profflønning.

Casinoautomaten Football Star er noe for seg selv

Automaten har hele 243 innsatslinjer som det er mulig å vinne på. Kampstart er når du selv ønsker det. Spillet har både Rolling Reels og flere muligheter for gratisspinn. Sjansen for å vinne store summer er også til å ta og føle på. Fotballen er scatter-symbol i spillet, og alene fungerer den som vanlig. Den gir øyeblikkelig uttelling når den dukker opp. Kommer flere fotballer samtidig så kan man vinne mellom femten og tjuefem gratisspinn. Samtidig kan man utløse Rolling Reels, noe som fører til at gevinstene kan ganges med ti.

Hva er Rolling Reels?

Rolling reels betyr enkelt forklart at en vinnende kombinasjon kommer til å falle vekk fra skjermen, mens de andre symbolene faller ned for å fylle det oppståtte tomrommet. Dette skaper gjerne en kjedereaksjon som sikrer mange gevinster på rad. Spillet har også noen andre overraskelser som gir forskjellige andre bonuser. Den riktige kombinasjonen av symboler gir deg for eksempel et frispark, hvor en animert fot gir hjulene en kraftig trøkk, og samtidig fører til en gratis snurr.