FIFA Football-serien for pc

Det er blitt en tradisjon at FIFA sammen med Electronic Arts hvert år utgir et fotballspill som inneholder de viktigste spillerne og lagene. Akkurat som hvert år får vi noen nye tilbud som wildz casino bonus, det er forståelig at vi hvert år får et helt nytt spill, ikke sant? Da seriens første utgave kom ut i 1ps4-fifa-16993, var dette den første gangen FIFA hadde lisensiert et fotballspill. Denne versjonen brukte ikke ekte spillernavn, men dette har forandret seg i løpet av årene. De nyere spillene har derimot langt mer arbeid i seg. Her har man tilgang til å spille i ligaer fra hele verden. De nye lisensene tillater at FIFA og EA bruker klubbenes navn, spillernes navn og at figurene ser ut som spillerne de skal fremstille. Spillene er kommet ut på 18 språk og i 51 land. Til sammen er mer enn 100 millioner spill solgt.

Fremragende grafikk og høy teknologi

Det har også gått mye resurser i å utvikle bevegelser for figurene som får dem til å se veldig ekte ut. For dette brukte selskapet en spesielt konstruert drakt med mange markører, som så ble brukt til å gjøre opptak av bevegelsene, slik man også pleier å gjøre med animasjoner for film. Ser man i dag på et av de nyere spillene i serien, så er det nesten som å se på en fotballkamp på tv. Grafikken er meget overbevisende, og man kan kjenne igjen spillerne som er framstilt nesten perfekt fotorealistiske.

Mye spillerglede for fotballfans

FIFA 16 skuffer heller ikke når det kommer til spilleglede, og muligheten til å leve seg inn i en simulert virkelighet. På coveret finner man Lionel Messi, men de regionale utgavene har gjerne lokale spillere på coveret. I England pryder Jordan Henderson coveret, mens Canada-utgaven er prydet av Christine Sinclair. Spillet ble sluppet samtidig på en mengde plattformer, deriblant for Windows, Playstation 3, Playstation 4, til Xbox og til Xbox One, samt iOS og Android. Neste utgave av spillet slippes mest sannsynlig i midten av september 2016.