Manchester United vant mot Crystal Palace

Jason Puncheon forlater ørnene med cupen innen rekkevidde, takket være et sent mål, men det holdt dessverre ikke

Er genialt mål fra Jesse L_MG_8290ingard sikret likevel Manchester United det første sølvtøyet på nesten tre år. De Røde Djevlene vant med 2-1 over Crystal Palace i FA Cupfinalen. Skåringer lot lenge vente på seg i kampen, og 0-0 holdt seg frem til det 78. minuttet, hvor Jason Puncheon skårer. Dette utlignes derimot raskt av Juan Mata, og spillet ble derfor forlenget. Chris Smalling taklet ikke spenningen og begynte med skittent spill, når han holdt igjen Connor Wickam mens Wickahm var i ferd med å skåre.

Lite action før mot slutten

Mesteparten av spilletiden var en kontrollert stillingskrig uten store hendelser. United kontrollert hovedsaklig første omgang, men oppnådde ikke mer enn å treffe treverket to ganger. I den andre omgangen ble dette fulgt opp med ett skudd som gikk i stanga og ut, før skåringene endelig kom i løpet av de siste ti minuttene av regulær spilletid.

Crystal Palace sutrer over flere «dårlige» dommeravgjørelser

Fra Crystal Palace blir det påstått at dommeren Mark Clattenburg begikk to viktige feil i løpet av kampen, og at dette kostet Crystal Palace seieren. Den første feilene som påpekes er at Crystal Palace hadde fordel av ballen da Connor Wickham ble taklet, og at om spillet hadde fått lov til å fortsette, så kunne dette endt i en skåring for Ørnene.

Wayne Rooney ledet festingen

Det gjorde godt for Manchester United å endelig få den første trofeet etter at Alex Ferguson sluttet i 2013. Rooney var raus med ros til laget sitt. FA-Cupen var en av de få utmerkelser som laget har savnet, og det er 12 år siden laget sist gang hadde æren av å holde på cupen. Festen fortsatte i garderoben før spillerne gav seg ut på en lang natt med seiersfest.