Poengproblemer hos Molde

Når vi nå nærmer oss sommerferiene i Tippeligaen må Molde fortsatt hente inn 6 poeng. Det ble nemlig ingen lykkelig nasjonaldagsfeiring for klubben, da de for 16. gang på rad tapte mot Odd i Skien. Dermed har Molde havnet i bakevjen når det kommer til kampen om seriegullet. Dermed må klubben nå vinne mot både Rosenborg og Brann, noe som ikke virker sannsynlig.

Rosenborg strammer grepet om seriegullet

Dette betyr at Rosenbrosenborg_2013org nå har et godt grep om seieren i serien. Mellom Rosenborg og Odd på andreplass, er det nemlig til nå oppstått en løkke på fem poeng. Mellom Molde og Rosenborg skiller det hele syv poeng. Trener Solskjær sier til Romsdal budstikke at klubben nå jobber raskt med å riste skuffelsen av seg, og er klare til å stille opp, og vinne de neste to viktige kampene før ferien.

Først må de slå Brann

Brann ligger fortsatt meget godt an, og dette kan bli en vanskelig utfordring for Molde. Brann har til nå i år kun sluppet inn 8 mål. Dette takket være et meget sterkt forsvar. Dette kan til nå kun sammenliknes med Rosenborg og Odd, hvor Rosenborg er det eneste laget som faktisk har klart å få inn mer enn ett mål mot Brann. Brann nærmer seg igjen toppen av norsk fotball, og det er heller ikke lenger neon fare for at laget rykker ned, med sin solide sjetteplass på tabellen.

Selv om Molde i løpet av de siste årene har hatt et godt balletak på Brann, trenger ikke dette å være tilfellet denne gangen. Den siste gangen de to lagene traff på hverandre på Aker Stadion endte det med en 4-2 seier til Molde. Morgendagen vil vise om Molde har flaksen med seg, men ting ser ærlig talt mørkt ut. Vi kan bare ønske lykke til, men det lureste man kan gjøre er nok å satse på Bergensk seier.